Ne spreglejte te modne obutve

Če želite svoj modni slog začiniti z res trendno obutvijo, na katero prisegajo svetovno znane modne vplivnice, si označite naslednje modele. Seveda jih najdete v Nami.

TEKSTURA

Sandale, natikači in superge, ki jih odlikujejo teksturirani 3D-materiali, kot so groba čipka, vozli in rafija, so absolutni zmagovalci, ko želite prav z obutvijo pokazati, da spremljate modne trende. Podajo se k vsem oblačilom, tudi k tistim, ki so izdelani iz bolj lahkotnega poletnega lanu in bombaža, medtem ko se svilenemu prosojnemu šifonu bolj podajo superge iz teksturirane čipke.

SPLETNI NAKUP

UDARNE BARVE

Pekinško modra, sončno rumena, travnato zelena in živo oranžna so barve sandal in natikačev, ki bodo obvezen sestavni del barvitih stajlingov, še zlasti ko gradite barvne bloke v sorodnem odtenku. Tako se na primer k hlačnemu kostimu v svetlo modri barvi več kot odlično podajo natikači v bolj živi modri.

ŽIVALSKI VZORCI

Rekla bom samo to: živalski vzorci in cokle. Trend, ki ga na ulicah modnih prestolnic ne bomo videvali samo to poletje. Če jih boste obule v kombinaciji z ravnimi džins hlačami in pleteno majico s kratkimi rokavi retro kroja, ste že na zmagovalnem modnem odru.

BELE SUPERGE

O njih smo res že velikokrat pisali, ampak to je obutev, ki je izjemno pomembna, če sledite stiliranju po vzoru sendviča. Da, prav ste prebrale. Kombinacija bele majice in črnih hlač je videti veliko bolje, če zraven obujete bele superge, in ne črnih.

OKRASJE

Pentlje, okrasne vezalke, zakovice, verige, kristali in še bi lahko naštevali. Zakaj bi z lepimi detajli krasili zgolj vratove in zapestja? Natikači, mokasini in superge z izbranim okrasjem so vedno odlična poletna izbira, s katerimi dvignete običajen stajling na malce višji nivo. Podobno kot beli majici z nakitom pričarate več glamurja.

RETRO SANDALE

Pohodniške sandale bodo to poletje v dobrem zamenjale retro sandale po vzoru sedemdesetih. Enostavno križanje dveh širših paskov in robustna kockasta peta sta popoln par za še en retro trend, mini krilo.

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia

Fotografije v članku: Alja Dermastja

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno