Ne najdeš prave tekoče podlage?

Tekoče podlage znane evropske znamke Inglot so prava najdba, navdušili vas bodo ne le z odlično kakovostjo in rezultati, ampak tudi po zelo ugodni ceni.

Blagovna znamka ponuja precej široko paleto obstojnih toniranih podlag, ki zlahka skrijejo vse pomanjkljivosti kože, ji dajo negovan videz in naraven odtenek.

Če iščete popolno sredstvo za matiranje, potem je najlažja, tekoča podlaga “YSM” ustvarjena prav za vas. Pomagal bo izenačiti ten kože, ji dal elastičnost in zagotovil obstojnost za najdaljši čas. Ta krema kljub odličnemu mat efektu ne bo izsušila vaše kože, saj vsebuje posebno emulzijo, ki kožo obraza globinsko nahrani, vlaži in osveži.

Najbolj popolna tekoča podlaga znamke – “HD”.
Zelo enostaven za nanašanje, ne da bi povzročal dodatne težave. Daje obrazu negovan in naraven videz, ne pušča madežev na oblačilih. Primerno za vse tipe kože.

Naša nova linija ALL Covered je tudi odlična podlaga za vse, ki želijo močno prekrivnost in naraven izgled.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer ga lahko tudi kupite, če je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Osvetljevalec Inglot
16,00 €
Puder Inglot
23,00 €
Kompaktni pudri Inglot
18,00 €
Puder Inglot
22,00 €
Bronzer Inglot
16,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Inglot
Lektorirala: Nika Papež

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno