Ne bodite občutljivi, odprite ta članek

Morda niste občutljivi, a vaše dlesni so zagotovo lahko. S staranjem (ali nepravilno ustno nego) lahko postanejo naše dlesni izjemno občutljive. Zdravje dlesni lahko ohranimo le s pravilno nego, v ponudbo zobnih past pa je pravkar prišla nova zobna pasta Marvis, katere cilj je pravilna nega dlesni.

Spoznajte Marvis Sensitive – pasto za občutljive dlesni!

Marvis Sensitive – pasta, ki zaščiti še tako občutljive dlesni!

Nova pasta za občutljive dlesni združuje legendarni oblikovalski slog Marvis in užitek okusa z visoko zmogljivo formulo, ki so jo oblikovali strokovnjaki laboratorija Marvis za nego občutljivih dlesni.

Marvis Sensitive ima nežen in eleganten kremast značaj zelene mete, ki mu sledi pridih poprove mete in mentola, da doda globino in svežino vaši novi najljubši zobni pasti za občutljive dlesni in zobe, ki je #veckotpastazazobe.

SPLETNI NAKUP

Zobna pasta s hialuronsko kislino

Da, prav ste prebrali! Ta pasta vsebuje hialuronsko kislino! Od kod hialuronska kislina v zobni pasti, se sprašujete? Hialuronska kislina ima izjemne vlažilne lastnosti, ki upočasnjujejo staranje zob, zagotavljajo zaščito in obnavljajo tkiva ustne votline. Druga močna sestavina so prebiotiki, ki s pomočjo antioksidantov poskrbijo za ponovno uravnoteženo floro v ustih, pomirjajo ter spodbujajo regeneracijo tkiv ustne votline.

Kakšne so lastnosti nove zobne paste?

Nova formula te paste vsebuje nizko stopnjo abrazivnosti in nove dodane učinkovine za izboljšanje dobrega počutja dlesni. Rezultati kažejo odlično učinkovitost Marvis Sensitive paste za občutljive dlesni in zobe:

Zobni kamen: izdelek že po prvi uporabi učinkovito odstrani zobni kamen.

Krvavenje: Krvavitev iz dlesni se zmanjša že ob prvi uporabi, nato pa trajno med uporabo.

Nelagodje v dlesnih: Nelagodje, ki so ga občutili tisti, ki so testirali pasto in s tem povezano občutljivost dlesni, se je po prvi uporabi zmanjšalo za več kot 50 %.

Za splošno stanje dlesni ni bistvenih sprememb, zato izdelek lahko uporabljajo tudi osebe z zelo občutljivimi dlesnimi, ker ne povzroča nobenih negativnih sprememb.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Zobna pasta Marvis
11,90 €
Zobna pasta Marvis
9,90 €
Zobna pasta Marvis
9,90 €
Zobna pasta Marvis
9,90 €
Set 3 flavours box Marvis
13,90 €


Naslovna fotografija: Marvis
Lektorirala: Sara Janša

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno