Nazaj na delo in poslovna moda

Že dolgo časa velja, da poslovna moda ni zgolj ‘delovna’ uniforma, v kateri se po zasluženem dopustu vračate na delovno mesto. Suknjič, bluza ali puli, lepo krojene hlače, elegantna srednje velika torbica in udobni salonarji s stileto peto v novi modni sezoni kotirajo kot najbolj trendovski kosi, ki presegajo domeno osnovne garderobe. Po slednjih bodo modne poznavalke posegale tudi v času, ko ne bodo hitele s sestanka na sestanek.

Ko je govora o barvah suknjiča, sta siva in rdeča barva najboljša izbira. Pri izbiri modnih dodatkov, puloverjev in srajc ob le-teh pa svojo pozornost namenite črni in beli barvi. Če prisegate na bolj sproščeno različico poslovne mode si, poleg elegantnega suknjiča, omislite džins hlače ravnega kroja, mokasinke in veliko nakupovalno torbo. Kroji suknjičev ostajajo klasično ženstveni z nakazanim pasom in spet modno drzni z izrazito poudarjenimi rameni.

Tudi hlače vas bodo nagovorile z več različnimi možnostmi. Oprijete, sedemosminske hlače na korenček so kot nalašč za podaljšan suknjič, ki ni oprijet, in salonarje z visoko peto, medtem ko se širokim hlačam z gubami podajo krajši suknjiči škatlastega kroja in mokasinke.

SPLETNI NAKUP

Profimedia
  1. Elegantna poslovna kombinacija
Suknjič Luisa Spagnoli
509,00 €
Majica za prosti čas Benetton
29,95 €
Dolge hlače Luisa Spagnoli
259,00 €
Sandali Festa
184,50 €
Majhna torba Tosca Blu
224,50 €

2. Sproščena poslovna kombinacija

Jakna Rinascimento
178,00 €
Majica kratek rokav Comma
59,99 €
Jeans hlače Comma
99,99 €
Balerinke Festa
232,50 €
Nakupovalna torba Love Moschino
238,50 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia
Lektorirala: Nika Papež

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno