Navdušujoča kolekcija pižam Etam

Praznična kolekcija blagovne znamke Etam, ki vas pričakuje na oddelku perila v 3. nadstropju Name, bo poskrbela, da boste v čudovitem svetu perila, pižam in oblačil za doma uživali vse leto, in ne zgolj na najdaljšo noč. Jutra boste začeli v toplih kosmatenih jopicah, ki jih lahko nosite prek zimskih pižam ali nadvse zapeljivih kombinež svilnatega leska v najlepših prazničnih barvah, vijoličasti, zlati, srebrni, beli, rožnati in temno modri. Udobje zimskih dni, vsaj tistih, ki jih med prazniki preživite doma, nadaljujte v pižamah. Karirasta različica v rdeči barvi z ujemajočimi toplimi copatami je pravo darilo, ki ga boste z veseljem poklonili sami sebi (ali pa komu namignite, da si želite prav to pižamo), medtem ko se k pižamam s tradicionalnimi zimskimi vzorci ali različicam iz satena podajo tople pletene copate s kosmateno podlogo.

Verjamemo, da vam bo nova kolekcija pižam Etam tako všeč, da si boste želeli praznike podaljšati vse do marca. Roko na srce, le kdo si tega ne želi.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Zgornji del pižame Etam
29,99 €
Spodnji del pižame Etam
25,99 €
3-delna pižama Etam
59,00 €
3-delna pižama Etam
59,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Etam
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno