Natikači, narejeni za poletje

Ni poletja brez legendarnih japonk Havaianas. Narejene iz kavčuka po vzoru japonskih natikačev zōri, so že vse od leta 1962 nepogrešljiv modni kos poletne garderobe modnih navdušenk. Njihova preprosta oblika in spontanost kombiniranja pa sta pred časom znova tako navdušili Skandinavke, da so prav japonke Havaianas njihova prva modna izbira obutve tako za po mestu kot na plaži.

Kolekcija za pomlad in poletje 2023 slavi sijočo in biserno interpretacijo vseh kožnih in peščenih odtenkov. Ti so zaradi svoje elegance idealni za vsako priložnost. Med novosti sodijo tudi japonke Square, ki ohranjajo klasični slog Havaianas, vendar imajo inovativno kvadratno obliko, zaradi katere so edinstvene in izvirne.

Pri Havaianas podpirajo tudi organizaciji IPE in CI, ki si prizadevata za zaščito amazonskega pragozda in brazilskih obalnih habitatov.

Skratka, nova kolekcija Havaianas 2023 je najboljša izbira, da občutite spontano lepoto poletnega stila in uživate v udobju svojega koraka.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer ga lahko tudi kupite, če je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Japonke Havaianas
30,00 €
Japonke Havaianas
30,00 €
Japonke Havaianas
34,00 €
Japonke Havaianas
32,00 €
Japonke Havaianas
32,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Havaianas
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno