Nasveti za pomladni slog poslovnežev

Pravila poslovnega oblačenja za moške so se v zadnjih letih precej spremenila, predvsem razrahljala. Kravata in metuljček počasi izginjata iz ‘obvezne’ garderobe poslovnežev, v ospredje pa prihajajo svetlejše barve in bolj sproščen izgled.

Poslovnemu moškemu ni treba več nositi zgolj temno modre, sive, temno rjave in črne barve. Vsekakor mora poslovni moški paziti, da je urejen in uglajen, a že dlje časa ima na voljo obleke v svetlejših tonih. Ob tem pa sploh ni nujno, da mora nositi zgolj obleko. Sodobni trendi dovoljujejo, da poslovnež pokombinira temnejši suknjič in svetlejše hlače, lahko tudi obratno; recimo moder suknjič z belimi hlačami in belo oziroma svetlo modro srajco ali celo bel suknjič s svetlo modro srajco in temno modrimi ali svetlo rjavimi hlačami. Brez težav lahko poslovnež za material izbere lan, ki je letos še posebej ‘in’.

Mlajši, morda bolj drzni poslovni moški, lahko poseže tudi po rožnati barvi, in ta je letos v ospredju modnih barv. Rožnati suknjič in bež ali bele hlače z belo srajco ali polo majico v peščeni barvi je lahko prava trendovska izbira.

Usnjeni čevlji so še vedno priporočljivi, lahko so tudi t. i. loaferji, a tudi usnjene mestne superge, ki spominjajo na čevlje, so dober in primeren izbor obutve za sodobnejši poslovni videz.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Plašč Strellson
379,00 €
Plašč S.Oliver
149,99 €
Jakna Antony Morato
209,90 €
Suknjič S.Oliver
179,99 €
Suknjič S.Oliver
159,99 €
Srajca dolg rokav Selected
89,99 €
Srajca dolg rokav S.Oliver
49,99 €
Srajca dolg rokav Olymp
59,95 €
Dolge hlače Esprit Casual
69,99 €
Dolge hlače Strellson
139,95 €
Dolge hlače S.Oliver
59,99 €
Čevlji Exton
137,50 €
Čevlji Exton
137,50 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno