Narciso Rodriguez: Nova elementarna in aromatična dišava Vetiver Musc

Novo poglavje

Narciso Rodriguez predstavlja novo poglavje v ikonični kolekciji For Him.

For Him Vetiver Musc je nova elementarna in aromatična dišava, ki ponuja dišavni pobeg v čutno ravnovesje narave. Vetiver musc, ki se vrača k bistvenemu, pooseblja novo moškost – moškega, povezanega z elementi. Vetiver Musc For Him, ki je navdih črpal iz živahnih, z minerali bogatih zimzelenih gozdov in dišečega lesa, uravnoveša bogato lepoto vetiverja z aromatičnim mineralnim osrčjem in čutnimi mošusi.

Svež izraz

For Him Vetiver Musc je prehod od magnetne intenzivnosti kolekcije Bleu Noir k novemu, svežemu dišavnemu izrazu. “For Him Vetiver Musc je novo poglavje, ki pelje kolekcijo For Him k bolj občutljivi, večplastni moškosti, ki jo ustvarjajo novi cvetlični, aromatični in mineralni vidiki,” pravi Mathilde Bijaoui, slavna parfumerka, ki je pri ustvarjanju najnovejše stvaritve sodelovala z Narcisom Rodriguezom. Lesne note teksturiranega vetiverja okrepijo mošusni podpis Narcisoa Rodrigueza, medtem ko aromatično mineralno osrčje daje dišavi presenetljivo elementarno kakovost. “Mineralnost izhaja iz različnih vidikov,” pojasnjuje Mathilde Bijaoui: “hrustljav in pikanten kardamom, aromatično kadilo geranije, usnje in rdeče morske alge, ki spominjajo na mah – prav te so čudovita sestavina, ki ima značilen mahast pridih in dajejo naši novi dišavi tako edinstven pečat.”

Aromatična fuzija

Dišava se odpre z živahnimi začinjenimi zgornjimi notami, šumečimi zelenimi stroki kardamoma, ki poudarijo topel muškatni orešček ter eterično olje ciprese. Ta se razvije in razkrije zlitje ikoničnega mošusa z aromatičnimi cvetovi geranije, eteričnega olja lavandina in esence rdečih morskih alg. V srcu se postopoma razkrijejo topla cedrovina, pačuli in bogat, zemeljski vetiver. “Vetiver in mošus sta dva stebra dišave,” pravi Mathilde Bijaoui. “Vetiver ima lahko nežno plat, ki se odlično ujema z mošusnim osrčjem, mošus pa ima teksturo, ki dopolnjuje lesnatost vetiverja.”

Elementarni dizajn

For Him Vetiver Musc predstavlja novo, svežo paleto, ki prehaja od globoko modrih odtenkov kolekcije Bleu Noir k živahni, svetlo zeleni barvi. Ta čist zeleni odtenek, ki spominja na dišavo v njem, na novo odkriva čisto, arhitekturno obliko in ikonično grafično silhueto stekleničke For Him. Oblikovanje zaključuje matiran zelen pravokoten pokrovček, ki dopolnjuje prosojno zeleni odtenek steklenice. Ta umirjena barvna paleta se nadaljuje v zunanji embalaži parfuma For Him Vetiver Musc s teksturirano zunanjo škatlo v isti mat zeleni barvi.


Naslovna fotografija: Narciso Rodriguez Vetiver Musc
Lektorirala: Sara Janša

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno