Naravno, učinkovito in prestižno

Kozmetika Caudalie je nastala v osrčju francoskih vinogradov. Odlikujejo jo sodelovanje z Medicinsko fakulteto Univerze Harvard, skupaj s katero so patentirali formule, ki stremijo k razvajanju vaše kože in hitro vidnim rezultatom.

Zgodba znamke Caudalie se je začela v letu 1993, ko je profesor farmacije dr. Vercauteren po trgatvi opazil veliko količino zavrženih grozdnih pečk. Lastnikom vinograda in kasneje lastnikom znamke Caudalie je pojasnil, da se v njih skriva pravo bogastvo, in sicer najmočnejši antioksidanti – polifenoli, ki jih danes vsebujejo vsi Caudalijevi izdelki.

Ime Caudalie izvira iz vinogradniškega izraza, ki pomeni enoto, s katero merimo trajanje okusa vina v ustih. Vsaka sekunda trajanja okusa je en caudalie.

Vsi Caudalijevi produkti so povezani z grozdjem in vinsko trto. Vsebujejo izvlečke grozdja, grozdne vode in molekul vinske trte, ki zdravijo različne kožne probleme, z njihovo redno uporabo pa lahko dosežemo vrhunske rezultate.

SPLETNI NAKUP

Premier Cru rutina

Za Caudalijevo globalno nego Premier Cru je bilo potrebnih 10 let raziskav v sodelovanju z Medicinsko fakulteto Univerze Harvard.

Skupaj so patentirali tehnologijo TET8, ki odpravlja 8 znakov staranja in se osredinja na:

 • odpravljanje globokih gub,
 • odpravljanje drobnih gubic,
 • odpravljanje hiperpigmentacij,
 • čvrstost kože,
 • elastičnost kože,
 • kožni volumen,
 • intenzivno vlaženje.

Celotna linija vsebuje TET8 tehnologijo:

 • rezervatrol za učinek elastične kože in pospešeno proizvodnjo kolagena in hialuronske kisline v naši koži;
 • viniferin, ki zmanjšuje vidnost vseh vrst hiperpigmentacij;
 • mikro- in makrohialuronsko kislino za vlaženje in volumen;
 • ter učvrstitvene sladkorje za učinek pomlajevanja.

Prazne embalaže krem lahko ponovno napolnite z nakupom izdelkov, ki ne vključujejo embalaže (refill).

Premier Cru serum

Združeni mikro- in makrohialuronska kislina prodreta globoko v kožo in poskrbita za intenzivno vlaženje in učinek prožnosti na vaši koži ter podvojita delovanje Premier Cru kreme za obraz. Serum s pomočjo viniferina posvetli hiperpigmentacije, rezervatrol pa spodbudi nastajanje hialuronske kisline in kolagena v koži.

Premier Cru krema

Krema z razkošno in hitro vpojno teksturo pomaga odpraviti vseh 8 znakov staranja kože.
S pomočjo hialuronske kisline kožo navlaži, s pomočjo viniferina posvetli hiperpigmentacije, rezervatrol pa poskrbi za spodbuditev proizvajanja hialuronske kisline in kolagena v koži.

Lahko se jo uporablja tako zjutraj kot zvečer in je primerna za vse tipe kože.

Premier Cru bogata krema

Poleg odpravljanja vseh 8 znakov staranja kože, ta bogata in razkošna krema tudi krepi in obnavlja kožno bariero s pomočjo bioceramidov. Hialuronska kislina kožo navlaži, s pomočjo viniferina posvetli hiperpigmentacije, rezervatrol pa poskrbi za spodbuditev proizvajanja hialuronske kisline in kolagena v koži. Primerna je tudi za suho kožo in se jo lahko uporablja tako zjutraj kot zvečer.

Premier Cru krema za področje okoli oči

Stremi k odpravi vseh 8 znakov staranja, odpravlja zabuhlost in temne podočnjake, prav tako pa posvetli in osveži predel okoli oči s pomočjo mikropigmentov naravnega izvora, ki odbijajo svetlobo. Nanašalec iz kirurškega jekla ob nanosu kreme omogoča masiranje predela okoli oči in s tem še hitrejšo odpravo zabuhlosti in podočnjakov. Krema ne vsebuje dišav, zato je primerna tudi za tiste, ki imajo zelo občutljive oči.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, če je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Bogata krema za nego obraza Premier Cru Rich Caudalie
82,50 €
Krema za nego obraza Vinergetic C Caudalie
36,50 €
Serum za obraz Premier Cru Caudalie
82,50 €
Krema za okoli oči Vinergetic C Caudalie
29,99 €
Krema za okoli oči Premier Cru Caudalie
45,20 €


Naslovna fotografija: Caudalie

Lektorirala: Alja Kožar

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno