Dermokozmetična nega blagovne znamke Filorga

Želite naraven sijaj in mladosten videz vaše kože? Kozmetika Filorga bo vaši koži povrnila naraven sijaj, z njo se boste znebili gub in drugih nepopolnosti, uresničila bo vaše sanje o neminljivi lepoti.

Filorga je vrhunska francoska anti aging kozmetika in ena prvih dermokozmetičnih linij, ki je nastala na osnovi lepotne kirurgije. Filorgini izdelki vsebujejo kompleks 55 vitaminov in mineralov, ki se postopoma aktivira in s svojo razgradnjo sprosti poživljajoče sestavine v tkivo kože. To omogoča ciljni, optimalni in dolgotrajni učinek, ki je ob redni uporabi podoben učinku estetskih tretmajev. Izdelki spodbujajo nastanek kolagena, obnovo celic, regeneracijo in povišujejo stopnjo hidratacije v vseh plasteh kože. Posledično je koža obraza, vratu, dekolteja in rok videti bolj sijoča in mladostna.

Obiščite spletno trgovino ali oddelek kozmetike, v pritličju Name in privoščite kozmetične izdelke blagovne znamke Filorga.

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.


Naslovna fotografija: Filorga

Krema za nego obraza Filorga.
76,55 €
Oxygen glow eye, krema za nego oči, Filorga.
33,62 €
Oxygen glow maska Filorga.
36,16 €
Oxygen glow krema za nego obraza.
45,47 €

Aktualno