Desigual torbice v Nami

Torek, 12. junij 2018

Desigual torbice v centru Ljubljane

Blagovno znamko Desigual je leta 1984 ustanovil Thomas Mayer v Španiji. Kmalu si je po vsem svetu ustvaril dobro ime predvsem zaradi drznih barvnih kombinacij in sloga, ki se do takrat v modni industriji še ni posebno uveljavil. Desigual  danes ponuja veliko izbiro čudovitih modnih oblačil za ženske, moške in otroke ter prav tako množico modnih dodatkov, med katerimi prav gotovo izstopajo torbice. Lepi vzorci, zanimive barvne kombinacije in najrazličnejši modeli. Vse to krasi Desigual torbice in prav vsaka izmed nas si lahko za vsako priložnost izbere eno izmed številnih torbic.

Kakovosti in stil, ki ostajata za vedno

Desigual torbice so znane po svoji vzdržljivosti in dolgi življenjski dobi, saj so narejene iz izjemno kvalitetnih materialov.

Resda Desigual torbice spadajo v srednji cenovni razred, a so zaradi lepega dizajna, kvalitetnega materiala in posledično dolge življenjske dobe vredne prav vsakega evra. Posebni vzorci na torbicah ponujajo veliko možnost kombiniranja z oblekami, različni modeli pa nudijo uporabo Desigual torbic ob različnih priložnostih. Nekaj modelov je primernih za športne dejavnosti, spet drugi so primerni za nošenje ob elegantnih večernih oblekah. Več modelov torbic je tudi vsestransko uporabnih, lahko jih uporabimo, ko gremo v trgovino po nakupih ali pa v službo, uporabne pa so tudi kot moderne in udobne šolske torbe. V letošnjem letu je spet eden bolj priljubljenih modelov nahrbtnik – primeren za izlete na plažo ali v naravo, a zaradi modnih potiskov prava izbira tudi za šik dogodke v mestu.

Kje lahko kupite torbice Desigual?

V centru Ljubljane (veleblagovnica Nama) ali pa na spletni strani si lahko ogledate veliko izbiro  torbic za vse priložnosti:

  • nahrbtnike
  • elegantne torbice
  • večje torbe
  • športne torbe
  • torbice »tri v enem«

Če niste vešči spletnih nakupov oziroma rajši kupujete stvari, ki jih lahko vidite, pomerite in otipate, se lahko odločite za nakup v veleblagovnici Nama v Centru Ljubljane, kjer vam ponujamo širok izbor Desigual izdelkov. Naši prodajni svetovalci pa vam bodo z veseljem svetovali in pomagali pri nakupu.

Primerna izbira za vsako priložnost

Zelo uporabna lastnost skoraj vseh Desigual torbic je, da se lahko preobrazijo iz pisanega modela v enobarvnega, nekatere pa lahko celo spremenijo velikost in obliko. Spodaj predstavljamo nekaj najzanimivejših modelov, ki lahko popestrijo vašo poletno garderobo.

Športna torba Desigual je primerna tako za odhod v fitnes ali kakšno drugo dvoransko športno dejavnost kot tudi za uporabo pri zunanjih športnih aktivnostih. Je namreč dovolj velika, da vanjo spravite brisačo, obleko za trening, mila za tuširanje, kreme in steklenico z vodo. Krasijo jo tudi žepi z zadrgo, kamor lahko varno spravite ključe in telefon ter dolg ročaj, da jo lahko nosite čez ramo.
Posebnost Desigualovih torbic so izjemno uporabni modeli »tri v enem«. Večja torbica z dvema ročajema se lahko preobrazi v dve različni torbici, dodana pa je še manjša notranja torbica, ki se lahko nosi tudi samostojno. Za eno ceno boste tako svojo garderobo obogatili s tremi unikatnimi in kakovostnimi torbicami za vse priložnosti.
Za vse ljubitelje nahrbtnikov ima Desigual na voljo čudovit nahrbtnik v slogu modne krpanke. Ima dve naramnici, lahko pa se po želji nosi čez eno ramo ali pa v roki, za kar ima primeren manjši ročaj.

Modno darilo za mamo, sestro, punco ali najboljšo prijateljico

Poleg prej omenjenih torbic in nahrbtnikov, si lahko v Nami izberete tudi veliko manjših ali večjihenobarvnih ali pisanih Desigual torbic. Desigual torbice so tudi lepo in unikatno darilo, ki bi se ga razveselila prav vsaka modna oboževalka. Čeprav je bila moda Desigual na začetku namenjena predvsem mladim, pa v današnjem času po njej posegajo tako mladi kot tudi starejši, saj se za prav vsakega najde kaj primernega. Pestra izbira, ki poleg mavričastih vzorcev ponuja tudi minimalistične in elegantne modne kose namreč zagotavlja možnost izbire brezčasnih modnih dodatkov, ki vas bodo spremljali še dolgo.

Sreda, 19. junij 2019 Lorellin nasvet za letošnje kopalke! Petek, 12. april 2019 Najbolj trendi vzorci in potiski leta 2019 Ponedeljek, 25. marec 2019 Dobrodošli v svetu popolne kože Petek, 1. marec 2019 Ste že našli svojo popolno spomladansko jakno? Torek, 26. februar 2019 Ženske bluze – zmagovalke v večnamenskosti Sreda, 9. januar 2019 Moška srajca - enostavna eleganca Ponedeljek, 18. junij 2018 Kako se zaščititi pred soncem? Torek, 12. junij 2018 Desigual torbice v Nami Petek, 25. maj 2018 Kako skrbeti za lase in lasišče svetujejo strokovnjaki iz podjetja Naturavit Sreda, 18. april 2018 Kakšne kopalke izbrati glede na postavo? Sreda, 11. april 2018 V kraljestvu začimb ... Sreda, 4. april 2018 Imate pravi parfum zase? Četrtek, 8. marec 2018 20 nasvetov za čiščenje s sodo bikarbono Četrtek, 1. marec 2018 Modne zapovedi za pomlad in poletje 2018 Ponedeljek, 15. januar 2018 Wellmaxx - inteligentna nega proti staranju kože Sreda, 10. januar 2018 Pozimi je potrebno dodatno vlažiti kožo ... Ponedeljek, 8. januar 2018 Že imate svojo najljubšo zimsko obleko? Četrtek, 5. oktober 2017 V boj z onesnaženjem ali kako zaščititi svojo kožo Torek, 11. julij 2017 Kdaj je čas za nakup novega spodnjega perila? Ponedeljek, 10. april 2017 11 nasvetov za peko potice Petek, 7. april 2017 Kakšne kopalke boste nosili v letu 2017? Četrtek, 9. februar 2017 Kako izdelati pustno masko? Torek, 24. januar 2017 Kako vašim pleteninam podaljšati življenjsko dobo? Petek, 4. november 2016 Kako izbrati pravo posteljnino? Torek, 18. oktober 2016 Kako ustaviti čas? Petek, 7. oktober 2016 Kako naličiti ustnice? Ponedeljek, 30. maj 2016 Kopalke za vse postave Torek, 8. marec 2016 Kako zavezati kravato? Sreda, 27. januar 2016 Projekt TELO Torek, 12. januar 2016 Na kaj morate biti pozorni pri izbiri vlažilne kreme?