Po male gospodinjske aparate v Coincaso

Ali ste vedeli?
Kuhinjski robot KitchenAid je prvi kuhinjski robot za gospodinjsko uporabo s planetnim gibanjem. Kaj to pomeni? Stepalnik se v spirali dotakne vsaj 59 točk po skledi, kar zagotavlja hitro in temeljito mešanje. Vse, kar boste dali v skledo, bo povsem vmešano.

Ali ste vedeli?
Opekač KitchenAid Artisan resnično ponuja izredno doživetje pri pripravi popečenega kruha: samodejni senzor samodejno spušča in dviga vse vrste popečenega kruha, preden se zapeče, v skladu s 7 stopnjami “zlato rumene barve”, pri čemer LED časovnik odšteva čas. Opekač Artisan je kot skrben prijatelj: ko greste stran, ohrani popečen kruh topel.

Ali ste vedeli?
Mešalnik K400 KitchenAid vam zagotavlja ustvarjanje okusnih umetnin. Zasnovan je za obdelavo najzahtevnejših sestavin za zagotavljanje gladkih rezultatov, ne glede na to, ali pripravljate hranljivo domačo juho, otroško kašico, limetin sok, orehovo maslo, pomake, pire ali smutije.

SPLETNI NAKUP

Ali ste vedeli?
Smegova dolgoletna tradicija prihaja iz osrčja Italije, kjer nastajajo najbolj kultni in prestižni izdelki kot Ferrari, Laborghini, Maserati … Poleg slavnih avtomobilskih znamk prihaja iz Emilije – Romanje tudi Smeg, z nami že od leta 1948.

Pri oblikovanju aparatov sodelujejo največji dizajnerji kot Dolce&Gabbana, Gvido Cannali, Marc Newson in soustvarjajo tehnološko dovršene estetske mojstrovine.

Obiščite nas v Coincasi v 4. nadstropju v veleblagovnici Nama ali nakupujte preko spleta.

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Coincasa
Lektorirala: Melanija K. Matoh

Za več informacij pokličite oddelek Coincasa, na telefonsko številko 059 016 387 ali nam pišite na info@coincasa.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno