Namin poletni navdih z Ano Staniša: Poletna romanca

Rožnati odtenki so poletju zelo ljubi, saj delujejo na koži obraza zelo naravno, mladostno in sveže. Če pa jih kombinirate s črno maskaro, tako kot Ana Staniša, pa vam je zagotovljen najbolj romantičen poletni videz z retro pridihom. Pomislite na Emily v Parizu ali novodobno različico Brigitte Bardot. Ključnega pomena pri oblikovanju tega poletno svežega videza je enakomerno obarvana polt in pravi odtenek rdečila za lica in rdečila ustnice. V ta namen uporabite dobro dnevno vlažilno kremo z zaščitnim faktorjem, priljubljeno bb kremo, kremno rdečilo za lica in namesto mat šminke bleščilo v nežnem rožnatem odtenku.
Ana je ličila in kozmetične izdelke izbrala v Nami.

Super bb krema, Erborian, 15 ml, 21,90 € (40 ml, 43,90 €); bleščilo za ustnice Dior Addict Lip Glow, 38,00€; puder Teint Idole Ultra Wear, Lancome, 52,80€; rdečilo za lica Whipped Powder Blush, Shiseido; zaščitna SPF krema za obraz, Ren, 39,99 €; maskara Lash Clash Mascara Volume Extreme Noir Black, YSL, 37,08€; utrjevalec ličil M.A.C. Fix, 24,39 €.


Naslovna fotografija: Ana Staniša
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno