Namin modni navdih z Niko Hohnjec: zmagovalni peščeni odtenki

Med tiste najbolj sveže in poletno sproščene odtenke, ki so videti super tako v mestu kot na plaži ob pastelno modri in beli barvi, sodijo tudi peščeni toni. Njihova prepričljivo všečna zgodba je navdušila Niko Hohnjec, ki se je odločila, da obleko Twinset U&B Travel, ki je sicer namenjena za na plažo, popelje prav po mestnih ulicah. Kroj obleke z globljim izrezom in naramnicami, ki se zaključijo v nadvse modne vrvice, je brez nedrčka namenjena mlajšim dekletom. V primeru, da nedrček le potrebujete, izberite zelo izčiščeno različico v beli ali kožni barvi s precej globokim izrezom in tankimi naramnicami ali pod obleko enostavno oblecite bele kopalke. K obleki je Nika izbrala še senčnik, sandale in sončna očala v sorodnem odtenku.

Peščeni odtenki so videti popolno tudi v kombinaciji s svetlo rožnato, sinje modro in belo barvo. Niko je najbolj prepričala prav slednja in je hlače v zlato peščeni barvi oblekla poleg vedno dobrodošle bele bluze.

Nika je oblačila in modne dodatke izbrala v Nami.

Bluza Imperial, 86,50 €;Hlače Dixie, 136,50 €

Obleka za na plažo Twin Set, 254 €; pokrivalo Seeberger, 39,95 €; sandali Elvio Zanon, 170, 50 €.


Naslovna fotografija: Nika Hohnjec

Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno