Namin modni navdih z Niko Hohnjec: Zapeljivo in udobno

Nika Hohnjec na tokratnem modnem sprehodu po načelu kontrastnih materialov spretno združuje udobje toplih in mehkih oblačil z zapeljivim leskom usnja. Prav zato hlače usnjenega videza in usnjene škornje kombinira bodisi s toplimi pleteninami zanimivega kroja ali pa z najbolj aktualnim plaščem sezone, teddy plaščem. Ob obisku Name pa se je Nika odločila tudi za udobno trenirko, ki se tako kot hlače usnjenega videza več kot odlično poda k teddy plašču.

Nika je oblačila, modne dodatke in ličila za tokratni modni navdih izbrala v Nami.

Plašč Ted Baker, 425 €; baretka Faustmann, 22 €; hlače Comma, 79,99 €; škornji Movimenti, 208 €; pulover Dixie, 90,50 €.

Pulover trenirka Ted Baker, 145 €; hlače trenirka Ted Baker, 125 €.

Pulover Lumina, 34,50 €; hlače Comma, 79,99 €; škornji Movimenti, 208 €.

Ličila: Svinčnik za obrobo ustnic Lip Pencil Whirl, M.A.C, 19 €; bleščilo za ustnice Lip Gloss Nymphette, M.A.C, 22,50 €; senčilo Sequin Crush Eyeshadow, št. 2, YSL, 29,57 €; svinčnik za oči v črni barvi Drama Liquid Pencil, Lancôme, 22 €; maskara Idole Lancôme, 32 €.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno