Namin modni navdih z Gajem Mesičkom: Kako modno in udobno nositi moški plašč

Moški plašč je čedalje bolj priljubljen, tudi ko govorimo o neformalnem slogu oblačenja, zlasti zdaj, ko so kombinacije s športnimi oblačili in toplimi prešitimi površniki moškemu plašču priskrbele še faktor udobja, ki je prej pripadal predvsem zimskim moškim športnim jaknam. Če izbirate plašč, ki ga želite nositi tako v kombinaciji s poslovno obleko kot v bolj ležernih kombinacijah, izberite takega klasičnega kroja dolžine malce nad koleni z enorednim zapenjanjem v sivi, črni ali bež barvi. Da bo izbira pravega plašča še lažja, smo tokrat modne kombinacije z moškim plaščem zaupali Gaju Mesičku, ki to zimsko oblačilo najraje kombinira po vzoru sproščene moške elegance.

Gaj nosi oblačila in modne dodatke, ki jih je izbral v Nami.

Plašč Antony Morato, 259 €; pulover s kapuco Antony Morato, 115 €; nahrbtnik Antony Morato, 139 €; hlače Antony Morato, 99 €; čevlji Antony Morato, 175 €.

Suknjič Strellson, 199,95 €; hlače Strellson 99,95 €; plašč Sens, 369,95 €; pulover Strellson, 99,95 €; čevlji Dune London, 111 €; torba Hexagona, 109 €.

Plašč Strellson 299 €; šal Fraas, 49,59 €; pulover Strellson, 99,95 €; hlače G-Star, 139,95 €; čevlji Diger, 193 €.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno