Namin modni navdih z Amelijo Umek: Pomladna lahkotnost

Vas zanima, zakaj si modne vplivnice tako želijo pomladi? Ker težja oblačila lahko zamenjajo z bolj lahkotnimi različicami, ki v kombinaciji s formalnimi suknjiči ali klasičnimi oblačili delujejo zelo ženstveno. Za trend pomladne lahkotnosti se je odločila tudi Amelija Umek in tako poleg suknjičev in dežnega plašča oblekla krilo in obleko s satenastim leskom, široke padajoče hlače in celo zapeljivo spodnje perilo, ki igra vlogo vrhnjega oblačila. Vse skupaj je začinila z izborom torbice z izpostavljenim logotipom ter večno privlačnimi salonarji in sandalami s trakci. Dobrodošla, pomlad!

Amelija je oblačila in modne dodatke izbrala v Nami.

Krilo Padova Fashion, 29,50 €; modrček Etam, 24,99; suknjič Rinascimento, 132 €; torbica Kelly Kross, 69 €; sandale Il Rina, 44,50 €.

Hlače Sisley, 89,95 €; suknjič Rinascimento, 156 €; top Esprit Collection, 56 €; superge Guess, 130 €; torbica Kelly Kross, 89 €.

Obleka BonBon, 24,90 €; suknjič Esprit Collection, 129 €; torbica Kelly Kross, 69 €; sandale Il Rina, 44,50 €.

Dežni plašč Twinset U&B Travel, 218 €; torbica Kelly Kross, 89 €; salonarji Sam Edelman, 113 €.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno