MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Namin modni namig z Markom Pavlovićem: Fine Pletenine

Tudi v moški garderobi obstajajo ključni kosi, ki so odlični tako v bolj sproščenih kot tudi v bolj formalnih, poslovno orientiranih oblačilnih kombinacijah. Mednje spadajo moške pletenine iz fine preje. Še zlasti dobrodošle so v hladnejšem delu leta, ko več kot odlično zamenjajo srajce. Izbirate lahko med klasičnimi puliji v nevtralnih barvnih odtenkih, ki se nadvse dobro znajdejo v družbi moške obleke, pozimi pa si lahko čezenj ogrnete še moški plašč in šal.

Bolj sproščenega značaja je pleten pulover z običajnim okroglim izrezom. Ker tovrstno pletenino običajno nosimo poleg hlač iz džinsa ali hlač bolj sproščenega trendnega značaja, je dobro, če si omislite eno različico v intenzivnem barvnem odtenku, na primer v letos zelo aktualni rumeni barvi. Pulover kombinirajte z belo srajco ali belo majico. Nadvse dobrodošla popestritev sproščeno elegantne moške garderobe so tudi pletenine iz trikotaže, ki se ponašajo z zanimivimi detajli, značilnimi za športno ulično modo. Tudi takšen pulover, pod katerega oblečete belo srajco, kombinirajte s hlačami iz džinsa.

Marko je oblačila, obutev in modne dodatke izbral v Nami.

Pulover Antony Morato, 99 €; srajca G-Star, 79,95 €; hlače Antony Morato, 125 €; superge Antony Morato, 175 €.

Puli Esprit Colection, 69,99 €; suknjič Pierre Cardin, 229,99 €; hlače Pierre Cardin, 119,99 €; šal Faustmann, 22 €; čevlje Digel, 193 €

Pulover G-Star, 129,95 €; srajca G-Star, 79,95 €; hlače G-Star, 179,95 €; superge Antony Morato, 139 €; nahrbtnik Hexagona, 59 €.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno