Namin modni namig z Amando Šabić: Sproščena vikend eleganca

Sproščena, neformalna eleganca že dolgo ni sinonim samo za modni stil, ki opredeljuje izlete ob koncu tedna. Udobje in mehkoba oblačil za prosti čas sta osvojila tudi preostalih pet dni v tednu. Še zlasti zdaj, ko je kombinacija lepe in nadvse udobne trenirke ter ženskega suknjiča ali zelo aktualnega prešitega brezrokavnika modna zapoved številka ena. Če k temu po mnenju številnih svetovnih zvezdnic dodate najbolj udobno in toplo obutev na svetu, škornje Ugg, še mehkejšo pletenino in trendni nahrbtnik, ki bo z izbranim logotipom mimoidoče opozoril na vašo najljubšo blagovno znamko, ste po mnenju Amande Šabić na najboljši poti, da s sproščeno vikend eleganco zapeljete tudi ponedeljek, torek, sredo…

Amanda je oblačila, obutev in modne dodatke izbrala v Nami.

Pulover Rebeca Paris, 43,50 €; hlače Rebeca Paris, 37,50 €; brezrokavnik Colmar, 339,99 €; gležnjarje Ugg, 179,50 €; nahrbtnik Love Moschino, 186,50 €.

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Brezrokavnik Colmar.
339,99 €
Nahrbtnik Love Moschino.
186,50 €
Škornji Ugg.
179,90 €

Aktualno