Namin lepotni navdih z Niko Hohnjec: Rdeč poljub pod omelom

Če velja, da na najdaljšo noč za srečo nosimo rdeče spodnje perilo, velja tudi, da je klasična rdeča šminka najboljša izbira, če želite svoj videz začiniti s pridevniki ženstvena, zapeljiva, šik, elegantna, drzna in vpadljiva. Kar pomeni, da bo prav rdeča šminka idealno ličilo, ko boste odštevale zadnje minute letošnjega leta, še več, klasična rdeča šminka je eno od lepših prazničnih daril, ki jih lahko poklonite ženski. Za praznični videz z rdečo šminko se je odločila tudi Nika Hohnjec, ki je lesket obleke nadgradila z nadvse modnim dimnim senčenjem oči v črno-sivem odtenku, ki se ujema z barvo obleke.

Nika je oblačila, modne dodatke in ličila izbrala v Nami.

Obleka Silvian Heach 149,99 €; pas Missi Milano, 29,50 €; torba Cromia, 252,50 €.

Šminka Matte lipstick v barvi Russian Red, M.A.C., 22,50 €; barvna podlaga All Hours Foundation, št. b 40, YSL, 53,57 €; senčilo Hypnose Palette, št. 01, Lancôme, 61,38 €; sprej za obstojnost ličil M.A.C., 21 €; maskara Faux Cils Radical, YSL, 35,26 €.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno