Tedenski jedilnik Tuš gourmet & delikatesa

TEDENSKI JEDILNIK

Kuhinja Tuš gourmet & delikatesa vsak delovnik cenjene stranke razvaja s pestro izbiro sveže pripravljenih toplih malic, enolončnic, solat, sladic, sendvičev in pit. V ponudbi toploteke se tako lahko vsak dan okrepčate s slovenskimi, italijanskimi, mehiškimi ter jedmi ostalih kontinentov. Jedi so na voljo v ekološki embalaži za s seboj, lahko pa se okrepčate v jedilnici Tuš gourmet & delikatesa ter na pasaži veleblagovnice Nama – na terasi dnevnega bara Passager. Možna je tudi dostava preko Wolta od ponedeljka do petka med 10. in 14. uro.

Prav tako bo v Tuš gourmet & delikatesa od 03. 01. 2023 na voljo tudi študentska ponudba jedi na študentske bone. Vljudno vabljeni!

TEDENSKI JEDILNIK

To pa še ni vse. Vsak dan bo na dnevnem meniju tudi en Keto obrok.

Keto prehrana je poseben način prehranjevanja z več maščobami in zelo malo ogljikovimi hidrati. Ima pa še druge prednosti in sicer povzroča manj lakote, enakomerno oskrbo telesa z energijo in ne ustvarja nihanja ravni krvnega sladkorja. Prav tako se poviša koncentracija, kar omogoča, da bodo možgani bolj spočiti za povratek nazaj na delo.

Se vidimo v kletni etaži veleblagovnice Nama, vsak dan od ponedeljka do petka od 9. do 21. ure, ob sobotah pa od 9. do 17. ure.

Se vidimo.

Preverite še TEDENSKE UGODNOSTI


Naslovna fotografija: Nina Zorčič za Nama Gourmet

Za več informacij pokličite oddelek Tuš gourmet & delikatesa, na telefonsko številko 059 335 087 in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

TEDENSKI JEDILNIK

Aktualno