Naj bo začetek šolskega leta čim slajši z Grefinom

Sladoledni bar Gefino je danes kot nalašč za vse, ki želite okusno začeti prvi šolski dan! Ne glede na to, ali ste učenec, učitelj ali starš, vas bomo razveselili s pestro ponudbo okusov, ki vas bo popeljala nazaj v čas počitnic.

Naša glavna zvezda je seveda sladoled, ki ga za vas ponujamo z iskrico ljubezni in strasti. Razvajamo vas z raznovrstnimi okusi, ki segajo od klasičnih vanilijevih in čokoladnih užitkov do eksotičnih sadnih harmonij. Za tiste, ki se želijo prepustiti raznolikosti okusov, pripravljamo tudi sveže pečene vaflje, mehke palačinke, hrustljave churrose, osvežujoče milkshake, vroče čokolade in zdrave smoothije.

Ker je danes prvi šolski dan, vas vabimo, da si privoščite okusno poslastico iz naše pestre ponudbe ter skupaj z nami ustvarite čaroben začetek šolskega leta. Grefino ni zgolj kraj za sladkanje, temveč prostor, kjer se okusi, prijateljstva in veselje združijo v eno.  Ne odlašajte in nas obiščite danes ter se prepustite užitku, ki ga prinaša naša raznolika ponudba.

Nimate časa, da bi skočili do Grefina? Nič lažjega.

Odslej najboljši sladoled, vaflje, palačinke in še mnogo drugih sladkih dobrot pripelje tudi Wolt.

VEČ O PONUDBI


Naslovna fotografija: Grefino
Lektorirala: Sara Janša

Za več informacij pokličite oddelek Grefino, na telefonsko številko (01) 252 72 41 ali nam pišite na grefino@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno