Najnovejša kolekcija perila Lisca Selection je poklon prefinjeni ženstveni eleganci

Perilo v črni in mistično vijoličasti barvi ustvarja zapeljivo podobo, ki jo s pomočjo igre paspul in prosojnosti začini še s kančkom ženstvene drznosti. Kombinacija nežnih prosojnih materialov in premišljene izdelave pričara izjemno zapeljiv videz, hkrati pa ohranja občutek skrivnostnosti.

Perilo razkriva ravno toliko, da pusti prostor domišljiji, medtem ko premišljeni kroji omogočajo, da modrčki ne ostajajo skriti, ampak v kombinaciji z vrhnjimi kosi oblačil postanejo osrednji element modnega stajlinga sodobne ženske.

Prav posebno mesto v kolekciji je namenjeno tudi estetsko dovršenemu perilu za posebne priložnosti, kot je poroka, romantična večerja ali eleganten družabni dogodek. Preplet romantičnih čipk, razkošnih vezenin in okrasnih dodatkov bo vašemu stilu dodal prav poseben čar.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Nedrček Nightscape Lisca Selection
52,90 €
Nedrček Nightscape Lisca Selection
47,90 €
Nedrček Daydream Lisca Selection
59,90 €
Spodnje hlače Daydream Lisca Selection
27,90 €
Body Nightscape Lisca Selection
74,90 €
Spodnje hlače Nightscape Lisca Selection
27,90 €
Spodnje hlače Nightscape Lisca Selection
27,90 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Lisca Selection
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno