Najljubši modni kosi modne urednice revije Elle, Petre Windschnurer

To leto sem še posebej navdušena nad modnimi trendi za pomlad in poletje 2022. So k temu pripomogle živahne barve, sproščeni kroji v svetu formalne garderobe, vrnitev romantike s poudarkom na ročnih delih ali nomadsko vzdušje etno obarvanih poletnih kombinacij? Pravzaprav vsi po malem. In medtem ko za modne kombinacije za revijo Elle iščem tiste najbolj reprezentativne kose, v Nami istočasno izbiram tudi oblačila in modne dodatke, ki bodo zaznamovali mojo poletno garderobo. Z vami z veseljem delim svoj izbor.

DALJŠA OBLEKA ZA VSE PRILOŽNOSTI

Všeč so mi minimalistični kroji in elegantni materiali poletnih oblek. S pravilnim izborom modnih dodatkov jih lahko popeljem tako v službo kot na večerno druženje.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Obleka S.Oliver Black Label
149,99 €

PARIŠKI ŠIK

Večno pariško kombinacijo džinsa, trenča, črtaste majice in balerink sem našla v Mangu.

SPLETNI NAKUP

BARVIT HLAČNI KOSTIM

Obožujem kontraste, zato bom zraven nosila čepico s ščitkom in sandale z robustnim podplatom.

Blejzer Comma
139,99 €
Dolge hlače Comma
89,99 €
Kapa Karl Lagerfeld
70,00 €
Natikači Tosca Blu studio
198,50 €

BELA BARVA

Če velja, da je v omari dobro imeti suknjič v črni barvi, velja tudi, da je poleti dobro imeti suknjič v beli barvi. Če je ta izdelan iz lanu, toliko bolje. Za popolno mediteransko eleganco ga bom kombinirala z modnimi dodatki v videzu rafije.

Blejzer Kocca
228,00 €
Majhna torba MariaCeline
57,50 €

RETRO KOPALKE

Vsi, ki me poznajo, vedo, da perilo kupujem izključno v Nami. V 3. nadstropju sem našla tudi popolne kopalke v retro vzdušju, ki jih iščem že dlje časa.

Kopalke enodelne Marc O’Polo
99,95 €

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Mimi Antolović

Aktualno