Že veste, v katerih barvnih kombinacijah boste stopili v sončne dni?

Že veste, v katerih barvnih kombinacijah boste stopili v sončne pomladne dni? Če ste dovolj drzni, oblecite izrazite barve.

Vemo, da se odtenki bele najbolje podajo čisto vsem kombinacijam, vendar bodo to pomlad v ospredju močne in vpadljive barve, ki so že preplavile vse modne piste. Odtenki zelene, rumene, turkizne, in fuksije so tako privlačni, da se jim enostavno ne moremo upreti.
Neustavljiva barva fuksije je tako ženstvena, zapeljiva in romantična, da v vseh svojih odtenkih osvoji srce na prvi pogled. Popestrite svojo garderobo s to čudovito barvo, ki izžareva ženstvenost.

SPLETNI NAKUP

ZAPELJIVA FUKSIJA
Barva fuksije že nekaj let prevladuje na modni barvni lestvici. Je mešanica umirjene modre in strastne rdeče barve. Psihologi pravijo, da je ta barva izbira romantične osebe z zelo dobro intuicijo.
Izraža univerzalno harmonijo in čustveno ravnovesje, spodbuja sočutje, prijaznost in sodelovanje. Je barva vedrine, sreče, zadovoljstva in spoštovanja.

KOMBINEZON ZA MAKSIMALNO ELEGANCO
Kombinezoni so enostavno čudoviti. Odlično jih lahko kombinirate s sandali, ki poskrbijo za pravo mero elegance, če želite bolj sproščen videz, pa zraven obujte športne copate. Nadenite si tudi pas in s tem poudarite svojo ženstvenost. Za pomlad, ki je čas zabav, praznovanj, porok in maturantskih plesov, je kombinezon odlična izbira.

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer ga lahko tudi kupite, če je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Bluza kratek rokav Comma
69,99 €
Pajac Comma
159,99 €
Blejzer Comma
159,99 €
Obleka Comma
99,99 €
Bluza kratek rokav Comma
59,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Comma
Lektorirala: Alja Kožar

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno