Najlepše kombinacije v rumeni barvi

Skupaj s težko pričakovanim poletjem se na ulice mest vrača tudi ena izmed najbolj priljubljenih poletnih barv, rumena. Barva sonca je letošnjo sezono aktualna v vseh svojih odtenkih, od tistih najbolj nežnih, pastelnih do sončnično rumene, električno neonske rumene pa vse do oker barvnih tonov. Pravi odtenek izberite glede na ten svoje kože, mi pa vam tokrat predstavljamo najbolj modne kombinacije, ki so si jih za rumeno barvo to poletje omislili modni stilisti.

RUMENA V DRUŽBI BEŽ IN NEŽNO ROŽNATE BARVE

Popeljite najbolj varno modno barvno kombinacijo rumene in bele barve na višjo raven. S peščenimi in bež odtenki kombinirajte predvsem svetlo rumene in sončno rumene barvne tone. K limonino rumeni barvi se zelo lepo podajo nežno rožnati odtenki. Obe modni kombinaciji bosta veseli modnih  dodatkov v beli barvi.

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov. 


Naslovna fotografija: Profimedia

Krilo s.Oliver.
59,99 €
Plisirano krilo Selected.
89,90 €
Majica s kratkimi rokavi Selected.
49,99 €
Kratke hlače Dixie.
97,50 €
Plisirano krilo Silvian Heach.
93,99 €

RUMENA V DRUŽBI MODRE

Vpadljiva in preverjena kombinacija rumene barve s črno se tokrat umika bolj sofisticirani različici z modro barvo. K modri se podajo prav vsi rumeni odtenki, medtem ko je daleč najbolj všečna harmonija živo rumene barve in barve džinsa. Če prisegate na bolj klasičen stil oblačenja, rumeno barvo z modro združite v slogu mornarskega stila.

Džins hlače Sisley.
69,95 €
Kratke hlače Esprit.
39,99 €
Majica z ladijskim izrezom Tom Tailor.
19,99 €

SAMO RUMENA

Kdo pravi, da rumena barva vedno potrebuje družbo ali da v oblačilnih kombinacijah nastopa zgolj kot detajl na modnih dodatkih? Rumena je veličastna barva in si zasluži tudi samostojni nastop. Najbolje bo videti v obliki lahkotnih poletnih oblek, h katerim kombinirate modne dodatke v nevtralnih barvah, kot so bež, siva, črna in bela.

Obleka s kratkimi rokavi Deha.
76 €
Obleka s pasom Kocca.
192 €
Obleka s pasom Kocca.
132,00 €
Srajčna obleka Silvian Heach.
71,99 €

Aktualno