MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Najlepše boho obleke, ki jih po izboru modne urednice Elle najdete v Nami

Slog, imenovan boho šik, ki se zgleduje po živahnih in bohemskih sedemdesetih in se je na modnem prizorišču v novem tisočletju dobesedno razplamtel leta 2004, ko so ga za svojega vzele zvezdnice, kot so Sienna Miller, dvojčici Olsen in Nicole Richie, se vrača. Čeprav naj bi vrhunec doživel šele naslednjo zimo, ko bo v veljavi nova kolekcija hiše Chloé, ni nič narobe, če si obleko v bohemskem slogu priskrbite že zdaj. Kaj opredeljuje sodobno boho obleko? Lahkoten, prosojen material, kaskadni volančki, asimetrija, romantični potiski, vezenine, krojenje v krogu. Obleko je vedno mogoče prepasati s širokim usnjenim pasom. Poleti boste k obleki obule sandale z nizko ali platforma peto ter jo nadgradile z velikimi torbami iz semiša ali rafije. Nekaj mesecev pozneje, ko boste čeznjo ogrnile plašč iz semiša ali suknjič v vojaškem slogu, pa boste zraven obule škornje z visoko peto.

SPLETNI NAKUP

Profimedia

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Obleka Kaos
238,00 €
Obleka Dixie
249,50 €
Obleka Ted Baker
221,00 €
Profimedia
Obleka Luisa Spagnoli
572,00 €
Obleka Kocca
191,00 €
Obleka Pepe Jeans
130,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno