Najlepša modna oblačila za posebne priložnosti najdete v Nami

NOVA KOLEKCIJA

Nova modna sezona, ki so jo v Nami pospremili z igrivo in privlačno oglasno kampanjo, ni pozabila niti na vse, ki se to pomlad in poletje nameravate udeležiti vsaj enega posebnega dogodka. Ste povabljeni na poroko, maturantski ples, vrtno zabavo, koktajl pod zvezdnim nebom, na rojstnodnevno zabavo v restavracijo Nebo ali so vam zgolj ljubi bolj glamurozni in svečani stajlingi? Potem nikar ne oklevajte z obiskom Name.

Modna oblačila in dodatki, ki bodo tokrat kraljevali na posebnih dogodkih, so obarvani v sveže pomladne barve. Ne spreglejte niti klasike v beli barvi (tej se izogibajte le, če ste povabljeni na poroko), zlate, srebrne in bronaste, ki je sveža modna novost sezone.

SPLETNI NAKUP

Tudi moški lahko ob tovrstnih priložnostih brez težav posežejo po nekonvencionalnih barvah obleke, srajce, puloverja in kravate. Umazano rožnata ali sinje modra barva sta nedvomno prva izbira modnih stilistov in oblikovalcev, ki so zapisali modne trende nove sezone.
Kot se za takšna oblačila spodobi, so izdelana iz tkanin, ki so videti glamurozno in obenem trendno. Mednje letos sodijo različice svilenega leska, ki imajo zelo lep padec, čipke, prosojni materiali, bukle z lureks nitmi ter lakasto usnje. Za piko na i poskrbijo detajli, kot so draperije tako na kratkih kot tudi dolgih oblekah, volančki ter gumbi v zlati ali srebrni barvi.

NOVA KOLEKCIJA

Med oblačila za posebne priložnosti sodita tudi ženski kostim s krilom in poletna obleka s cvetličnim potiskom, katere spodnji del je največkrat krojen v krogu, oboje iz zgoraj omenjenih tkanin. Slednja je še posebno primerna za obisk poroke ali vrtne zabave.
Modne dodatke naj podpisuje glamurozno vzdušje. Sandale in salonarji v zlati, srebrni, beli ali črni barvi z višjo peto naj bodo vaša prva izbira, različice z nižjo peto ali balerinke pa le, če v prvih res težko stojite in hodite dlje časa. Razkošno razpoložene so tudi priročne manjše torbice. Krasijo jih detajli, kot so kristali, usnje v kovinskih barvah in okrasne verižice.

NOVA KOLEKCIJA

SPLETNI NAKUP

NOVA KOLEKCIJA


Naslovna fotografija: Arhiv Nama
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno