Najboljši par, ko ste povabljeni na zabavo

Ne glede na to, ali boste oblekli kratko koktajl obleko, damsko različico dolžine čez kolena, dolgo obleko ali pajac v svečanem slogu, so sandale z visoko peto in ujemajoča manjša torbica tisti par, ki vašemu videzu pričara poseben modno glamurozni značaj.

Torbica, ki se poda h koktajl toaleti, naj bo velika zgolj toliko, da vanjo spravite telefon, ogledalce, šminko in manjšo denarnico. Le tako jo boste lahko brez težav nosili v rokah oziroma ta, obešena čez ramo, ne bo ob obleki glamuroznega značaja delovala pretežko.
Torbica in sandale se lahko barvno ujemajo med seboj, se pravi lahko k beli torbici obujete bele sandale s peto oziroma so torbica ali sandale skladne z odtenkom obleke. H globoko modri obleki obujete črne sandale, torbica pa je modra.

Tako kot je pomemben material, so na sandalah z visoko peto in majhnih torbicah zelo pomembni tudi detajli. Paski, sponke za zapenjanje in vitkost pete na sandalah naj bodo kar se da elegantnega videza.

Obiščite Namo in izberite svoj najljubši par, mi pa vam predstavljamo sedem tistih, ki so navdušili modno urednice revije Elle, Petro Windschnurer.

SPLETNI NAKUP

1. V ZLATI BARVI
Modni dodatki v zlati barvi se lepo podajo k črnim, belim, peščenim in rjavim odtenkom oblek.

Sandali Cloud9
169,50 €
Majhna torba MariaCeline
48,50 €

2. V ZELENI
Popoln par za k elegantnemu hlačnemu kostimu v beli barvi.

Sandali Tosca Blu Studio
176,50 €
Majhna torba Tosca Blu
162,50 €

3. BARVA FUKSIJE
Sandale in torbica v semiš različici se lepo podajo k oblekam s cvetličnim vzorcem, ki v svojem motivu vsebujejo odtenek fuksije.

Sandali Cloud9
142,50 €
Majhna torba MariaCeline
66,50 €

4. BELA BARVA S ŠČEPCEM ZLATE
Če je vaša toaleta bela in potrebujete ščepec zlate, je ta par kot nalašč za tovrstno popestritev.

Sandali Guess
160,00 €

5. ČIPKA IN BLAGO
K obleki, tuniki ali bluzi iz lahkotnega, polprosojnega materiala se podajo torbica z lasersko rezanim vzorcem in sandale iz blaga z okrasnimi kamenčki.

Sandali Nine West
109,00 €
Majhna torba Ted Baker
170,00 €

6. ČRNA Z ZLATO
Če prisegate na minimalistično malo črno obleko ali smoking hlačni kostim, naj glavno glamurozno vlogo odigrajo sandale in torbica.

Majhna torba Just Cavalli
262,00 €
Sandali Luz Da Lua
145,50 €

7. V ČRNEM LAKU
Lakirani material vedno deluje seksi. Ta par je pametna izbira tudi, če so oblačila za zabavo izdelana iz džinsa.

Majhna torba Tosca Blu
137,50 €
Sandali Just Cavalli
224,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno