MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Najbolj zaželena oblačila za dober ulični slog najdete pri blagovni znamki G-Star

Ulični slog, ki spretno manevrira med mladostnim stilom, v katerem igra ključno vlogo džins, in sproščenim športnim stilom, sodi ta hip med najbolj zaželene in največkrat fotografirane modne kombinacije. Če razmišljate, kako sestaviti omenjeno kombinacijo, kombinacijo, ki si bo prislužila zmagovalni naziv tega poletja, pokukajte v kotiček G-Star na ženskem oddelku mode v Nami.

Blagovna znamka G-Star namreč pooseblja vse zgoraj našteto. Osvojila vas bo s svojo modno interpretacijo suknjiča iz džinsa s surovim zaključkom na dolžini, ki ga modne navdušenke nosijo s širšimi hlačami iz džinsa ali skupaj z enostavno dolgo obleko iz trikotaže. Potem je tu ta hip najbolj aktualno dolgo krilo iz bež džinsa in barvno ujemajoča jakna, ki ju poleti nosite v kombinaciji z japonkami. Med favorite uličnega sloga še vedno sodijo oblačila z elementi cargo stila, kot so veliki žepi s poklopci ali detajli prevezovanja. Priporočam kombinezon G-Star in blazer z žepi, zadrgami in elastičnim pasom. Brez kul potiskov pri uličnem slogu seveda ne gre. Te so pri G-Star letošnjo sezono navdihnili umetniški grafiti. Majice, jope in puloverji s kapuco se najbolje podajo k džinsu, tako kot se za dober ulični slog spodobi.

SPLETNI NAKUP

Profimedia

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Jeans jakna G-Star
159,95 €
Krilo G-Star
139,95 €
Jeans jakna G-Star
139,95 €
Majica kratek rokav G-Star
39,95 €
Dolge hlače G-Star
129,95 €
Blejzer G-Star
199,95 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno