Najbolj trendna ponudba modnih dodatkov v pritličju Name

Na oddelku modnih dodatkov v pritličju Name vas že pričakuje najbolj modna poletna obutev in drugi modni dodatki. Italijanska blagovna znamka Elvio Zanon vas bo tako navdušila z usnjenimi sandalami z robustnim ravnim podplatom v klasični črni in pastelno rumeni barvi, tiste bolj elegantne različice pa se ponašajo s kontrastno tanko črno obrobo belih in svetlo modrih paskov.

Brazilski Luz da Lua stavi na elegantne natikače s peto ali ravnim podplatom s prepletenimi paski in japonke v minimalistični usnjeni izvedbi oziroma z okrasnim detajlom cvetja. Blagovna znamka Bruno Premi je sandale in natikače obarvala v sinje modro barvo, ki se odlično poda k belim in bež oblačilom.

Ljubiteljem klasičnih barv pa priporočamo trendno različico sandal in natikačev z robustnejšim ravnim podplatom v črni barvi. Pri Tosci Blu so poletju ponudili modne cokle z lesenim podplatom ter stilsko in barvno ujemajočo se torbico z lasersko izrezanim luknjičastim vzorcem. Dizajnerski blagovni znamki Love Moschino in Karl Lagerfeld pa stavita na kreativno izpostavljene logotipe tako na obutvi kot modnih torbah in oblačilih. Na oddelku modnih dodatkov boste našli tudi pop up kotiček, ki vas tokrat vabi z oblačili in modnimi dodatki v barvitem safari slogu.


Foto: Alja Dermastja

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno