Najbolj romantični trend poletja najdete pri Fracomini

Nova poletna modna sezona prinaša obilico svežega romantičnega navdiha, ki bo navdušil tudi tiste, ki jim romantika ni prva modna izbira. Govorimo o minimalističnih in obenem zelo ženstvenih oblačilih, ki so najpogosteje izdelana iz bombaža, lanu ali svile ter okrašena z vzorci vezenja. Na modnih pistah so se novemu trendu poklonili pri hišah Valentino, Chloé in Luisa Beccaria. Skupna rdeča nit nove modne zgodbe so torej različne čipke (čipkasto izpolnjene izrezanke v blagu, bombažno vezilno čipkasto blago), ustvarjene z različnimi tehnikami vezenja, kot je tehnika richelieu. Čeprav prevladuje motiv cvetja, se kar nekaj letošnjih čipkasto vezenih vzorcev napaja pri bogati etnološki dediščini Mediterana ter vzhodne in centralne Evrope. Pri blagovni znamki Fracomina pa so za sodoben pridih vezene vzorce na moden način združili na naravnem bombažu, lanu in trajnostni viskozi. Odkrijte torej novo romantiko z bluzo, krilom, mini obleko ali džinsom, okrašenim z vezeno čipko.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Obleka Fracomina
207,90 €
Jeans hlače Fracomina
207,90 €
Bluza kratek rokav Fracomina
126,90 €
Krilo Fracomina
104,90 €
Bluza kratek rokav Fracomina
104,90 €
Obleka Fracomina
126,90 €
Top Fracomina
104,90 €
Pleten pulover Fracomina
93,90 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno