Havaians, najbolj priljubljene japonke na svetu, že na voljo v Nami

Havaianas so najbolj priljubljene japonke na svetu. Njihova zgodba se je začela leta 1962, ko so jih začeli izdelovati v Braziliji. Sprva so bile namenjene le revnejšim slojem, saj so bile poceni in praktične. Kmalu po tem pa so se razširile tudi med druge sloje prebivalstva in postale prava senzacija.

Na začetku so imele zelo preprost dizajn – bile so ravne in udobne, z enim samim trakom med prsti. Kmalu so jih začeli izdelovati tudi v različnih barvah, s potiski in z vzorci. S tem so postale bolj modne in primerne za različne priložnosti.

Leta 1994 so se japonke začele prodajati tudi izven Brazilije. Sprva so jih uvažali v ZDA in Evropo, kjer so postale še bolj priljubljene. Danes jih lahko najdemo v več kot 100 državah po svetu.

SPLETNI NAKUP

Havaianas so postale tudi del brazilske kulture. Tam jih nosijo ljudje vseh starosti, tako na plaži, kot tudi v mestu. Pravzaprav so postale del vsakdanjega življenja in mode v Braziliji. Mnogi turisti, ki obiščejo Brazilijo, si želijo kupiti vsaj en par teh japonk. Tako lahko tudi sami postanejo del tamkajšnje kulture.

Japonke Havaianas se skozi leta spreminjajo in izboljšujejo. Danes so na voljo v različnih modelih, barvah, vzorcih in velikostih. Izdelane so iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo udobje in trajnost.

Zelo priljubljene so tudi med znanimi osebnostmi. Številne zvezdnice jih nosijo na rdečih preprogah, na dopustih, ali pa kar vsak dan. Tako so postale tudi del modne scene in trendov.

Japonke so simbol poletja. Mnogi se veselijo poletja prav zaradi tega, ker bodo lahko spet obuli svoje priljubljene japonke Havaianas. So udobne, modne in primerne za različne priložnosti.

Havaianas so tudi prepoznaven znak kakovosti. Izdelane so v Braziliji iz naravnega materiala – kakovostne gume z najnovejšimi tehnologijami. Poleg tega pa so zelo udobne in trajne.

Havaianas so torej več kot le japonke. So del brazilske kulture, modne scene in poletja ter simbol udobja, kakovosti in trajnosti.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer ga lahko tudi kupite, če je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Japonke Havaianas
22,00 €
Japonke Havaianas
30,00 €
Japonke Havaianas
32,00 €
Japonke Havaianas
32,00 €
Japonke Havaianas
32,00 €


Naslovna fotografija: Havaianas
Lektorirala: Alja Kožar

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno