Najbolj priljubljena pijača ta hip po novem tudi v Grefinu

Z veseljem vas obveščamo, da lahko odslej tudi v Grefinu naročite trenutno najbolj priljubljeno pijačo ta hip. Bubble tea ali čaj z mehurčki.

Bubble Tea ali čaj z mehurčki je pijača na osnovi čaja, ki izvira iz Tajvana iz zgodnjih 80. let prejšnjega stoletja.

Najpogosteje je sestavljena iz čaja (črn ali zelen) z okusom, na voljo je vsaj 15 različnih, ki ga bogatijo kroglice – bubbles, ki so naravne in veganske (žele iz alg, aloe vera).

Pijača se streže tako poleti (ledeni čaj) kot v zimskem času. V hladnejših dneh ga pripravimo tudi s toplim navadnim ali veganskim mlekom ali vročo čokolado.

Bubble tea lahko najdemo v številnih različicah in z najrazličnejšimi okusi. Najbolj priljubljeni so čaji, obogateni z italijanskimi ali tropskimi sadnimi kašami in »bobami« iz najboljšega sadja.

Z edinstvenim postopkom nastane čajna infuzija iz celih listov, ki se jo nato koncentrira, da dobimo tekoči poparek. Pri proizvodnji sadne kaše in sadnih kroglic Popping Boba se uporablja samo najboljše italijansko sadje in seveda tisto, katerega v Italiji ni, uvažajo iz tropskih krajev. Uporabljene so samo surovine najvišje kakovosti.

Stranke lahko izbirajo med 14 vrstami napitka (ananas, kokos, jagoda, lubenica, malina, mango, limona, rdeča pomaranča, tropsko sadje, zeleno jabolko, borovnica, pasijonka, čokolada, karamela) in 10 vrstami kroglic (češnja, pomaranča, kokos, ananas, jagoda, lubenica, malina, mango, čokolada, karamela).

Celotno ponudbo iz Grefina si oglejte TUKAJ.


Naslovna fotografija: Grefino
Lektorirala: Melanija K. Matoh

Aktualno