Naj vaši lasje zasijejo kot barve jeseni

V jesenskem času, ko se listje okoli nas obarva v najlepše barve, marsikatera ženska dobi željo po osvežitvi svoje barve las. Če si novo barvo najraje pričarate kar same doma, so prava rešitev prav gotovo veganske barve Lazartigue.

Lazartigue, francosko podjetje, ki ga je osnoval priznani francoski frizer J.F. Lazartigue je oblikovalo paleto devetih čudovitih barv, ki nas bodo v trenutku poživile. Gre za barve z visoko koncentracijo profesionalnih pigmentov, ki do 100% prekrivajo tudi sive lase.

Ker je Lazartigue ustvaril barve z izrazito neagresivnimi formulami, kot razvijalca ne uporablja vodikovega peroksida, ampak MEA, posebno organsko spojino, ki je do las veliko manj agresivna.

Barve so brez amoniaka, resorcinola, tako da pri barvanju ni neprijetnega vonja, lasišče ni razdraženo in ni pekočega občutka, ki je značilen za barve, ki jim dodajamo peroksid.

Lazartigue barve so rastlinske, veganske, brez amoniaka, resorcinola, mineralnih olj, silikonov, pakirane v embalaži, ki se lahko reciklira.

Uporaba Lazartiguovih barv za lase je korak v zeleno smer.

Barve za lase znamke Lazartigue so na voljo na oddelku Natura, v pritličju veleblagovnice Nama.

Aktualno