Naj moški kosi te sezone

Ko se moški odloči, da gre po nakupih oblačil, načeloma ve, kaj želi imeti, kaj potrebuje, kaj si želi. Ker je do začetka poletja še dober mesec dni, moškim, ki še nimajo jasne vizije, svetujem, da obnovijo garderobo z dodatno belo in svetlo modro srajco s klasičnim ali ruskim ovratnikom. Med materiali je letos v ospredju tudi lan. Skorajda nujen kos je lahkotnejši, tanjši bomber suknjič v pastelnih barvah.

K srajcam seveda sodi klasika – jeans hlače, lahko temno ali svetlo modre, tudi sive. Pameten nakup pred poletjem so tudi chino hlače ali lanene z zavihki. Letos bo moški zelo trendovski, če bo nosil tanjšo bombažno obleko peščene, rožnate ali svetlo sive barve (denimo s.Oliver). V garderobi naj ima moški tudi nekaj t-shirtov (belih in črnih), pa kakšno polo majico (na primer Colmar) in srajco s kratkimi rokavi v beli, peščeni ali svetlo modri barvi.

Priporočam še nakup semiš čevljev v svetlejših rjavih odtenkih in skoraj obvezno bele superge. Še vedno so priljubljeni tudi nahrbtniki, najbolje se obnesejo v črni barvi, saj se prilegajo malodane vsem barvam in stilom.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer ga lahko tudi kupite, če je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Jakna Iceplay
386,00 €
Suknjič S.Oliver
139,99 €
Srajca dolg rokav North Sails
85,00 €
Srajca dolg rokav North Sails
85,00 €
Srajca dolg rokav Selected
79,99 €
Majica kratek rokav AX
60,90 €
Majica kratek rokav Iceplay
89,00 €
Chino hlače Colmar
129,99 €
Majica kratek rokav Colmar
79,99 €
Srajca kratek rokav North Sails
79,90 €
Srajca kratek rokav S.Oliver
45,99 €
Čevlji Exton
129,50 €
Čevlji AX
164,90 €
Nahrbtnik S.Oliver
69,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Nike Koležnik

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno