Nagradna igra Salsa

Potegujte se za nov par kavbojk!

 

Salsa je portugalska blagovna znamka, ki je že več kot 20 let znana po ustvarjanju edinstvenih in inovativnih kavbojk za vse postave. Salsa se vsak dan znova trudi, da zadovolji moderno žensko in moškega, ki sta zahtevna in vedno sledita sodobnim trendom. Biti samozavesten, in se udobno počutiti v svojih kavbojkah je prvi korak k temu, da ste pripravljeni na vsakodnevne izzive, ki vam jih pripravlja življenje. Vsestranske, urbane, sofisticirane ali tiste za bolj sproščene trenutke … Salsa v svojih kolekcijah ponuja veliko možnosti, med katerimi lahko izbirate. Navsezadnje je jeans tisti osnovni kos v garderobi vsakega izmed nas!

Imajo 4 osnovne moške modele – Skinny Clash, Tapered Lima, Straight Navarro in Carrot Slender ter 5 osnovnih ženskih modelov – Push-up Wonder, Push-up Mystery, Slimming Diva, Push-in Secret in Essential Colette.

Nagradno vprašanje za ženske kavbojke:
Koliko osnovnih modelov kavbojk za ženske obstaja?

Nagradno vprašanje za moške kavbojke:
Koliko osnovnih modelov kavbojk za moške obstaja?

Odgovor na zastavljeno vprašanje nam do 30. 4. 2019 pošljite na elektronski naslov vcentrunavdiha@nama.si. Med prispelimi pravilnimi odgovori bomo izžrebali dobitnika nagrade – par kavbojk za žensko in par kavbojk za moškega. V zadevo vpišite ali se potegujete za ženski ali moški par kavbojk.

Sodelujete lahko le z enim odgovorom na nagradno vprašanje. Dodatne informacije in pravila o sodelovanju v nagradni igri najdete na www.nama.si.