Nagradna igra CLARINS

Nagradna igra! Clarins Double Serum poveča učinkovitost vaše izbrane nege proti staranju. Sodelujte v Clarins nagradni igri in osvojite torbico z mini negovalnim izdelkom in ličili Clarins!

V komentarju pod objavo naštejte 4 linije proti staranju, s katero lahko kombinirate naš kultni koncentrat za obraz, Double Serum. Več si lahko preberete TUKAJ.

4 pravilne odgovore bomo nagradili s torbico z mini izdelki Clarins.

Nagradna igra poteka od 6.12.2021 do 9.12.2021, do 20:00 ure na IG profilu @nama.si


PRAVILNIK NAGRADNE IGRE   

Clarins in NAMA IN, d.o.o., Tomšičeva ulica 1, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju NAMA), prirejata nagradno igro na področju republike Slovenije z znanim dobitkom.

Nagradna igra bo potekala v času od 6.12.2021 do 9.12.2021, do 20.00 ure. Udeležba v nagradni igri ni pogojena z nakupom v poslovalnicah Nama. Udeleženec nagradne igre je vsaka polnoletna fizična oseba (ali njen zakoniti zastopnik), ki bo:

  1. Všečkala objavo in začela slediti IG profilu @nama
  2. Odgovorila na nagradno vprašanje: Naštejte 4 linije proti staranju, s katero lahko kombinirate naš kultni koncentrat za obraz, Double Serum.
  3. Možnosti si povečajte z deljenjem te objave na vašem storyju.

Zmagovalko bomo izžrebali v 9.12.2021.

V nagradni igri ne smejo sodelovati osebe, ki sodelujejo pri organizaciji, pripravi in izvedbi nagradne igre, ter zaposleni v podjetju NAMA.

Pravila nagradne igre so na voljo na upravi družbe ter na internetni strani www.nama.si in so obvezujoča za organizatorja nagradne igre ter za vse udeležence, ki se odločijo sodelovati ter tako priznavajo ta pravila in se jih obvezujejo tudi upoštevati.

Vsi osebni podatki bodo uporabljeni samo za namen obveščanja o izidu nagradne igre in identifikacije nagrajenca.

Izmed vseh sodelujočih bomo izžrebali eno nagrajenca/ko, ki bo za nagrado prejel/a torbico z mini negovalnim izdelkom in ličili Clarins.

Nagrade ni mogoče zamenjati za gotovino niti za drugo vrsto ali tip nagrade.

NAMA si pridružuje pravico, da nagrade ne podeli izžrebancu, če je ta sodeloval v nagradni igri v nasprotju s temi pravili in ali ni izpolnjeval pogojev. V tem primeru organizator izžreba novega nagrajenca.

Nagrajenec je po zakonu o dohodnini davčni zavezanec, zato je pred prevzemom nagrade dolžan predložiti davčno številko. Organizator nagradne igre NAMA je odgovoren za plačilo dohodnine in morebitnih drugih davčnih obveznosti, ki izhajajo iz tega naslova.

Žrebanje bo potekalo 9.12.2021. Žrebanje bo interno. Rezultat žrebanja je dokončen. Pritožbe niso možne.

Rezultat žrebanja bo objavljen na uradnem IG profilu @nama.si, pod nagradno objavo, 10. 12.2021. Nagrajenec bo obveščen o nagradi na svojem IG profilu.

Nagrajenec je dolžan prevzeti nagrado najkasneje do v 3 tednih od žrebanja.

NAMA lahko v vsakem trenutku spremeni zasnovo nagradne igre, če to zahtevajo vzroki tehnične, komercialne narave ali vzroki, ki so na strani javnosti. NAMA bo vsako spremembo ali zaključek nagradne igre ustrezno objavila tako, da bodo udeleženci s tem seznanjeni.

Za tolmačenje posameznih členov tega PRAVILNIKA so pristojni izključno predstavniki podjetja NAMA, ki za posamezna mnenja in druga pravna opravila imenuje in pooblasti odvetnika.

Aktualno