Nadnaravno lepa nova kolekcija Yamamay

Novo kolekcijo blagovne znamke Yamamay je znova navdihnila narava. V ospredje postavlja njeno lepoto in nas s svojimi trajnostnimi vrednotami obenem opominja na pomen okolja, ki nas obdaja in v katerem živimo. Tako kot narava ima tudi kolekcija več obrazov: predstavlja življenjsko moč in razkošje, a hkrati nepredvidljivost in skrivnostnost. Izpostavlja tri glavne modne teme, to so Vesela narava, Zeleno zaupanje in Fleur du Mal.

Prva se navdihuje z vitalnostjo, barvitostjo in nepredvidljivostjo narave, kar se kaže v izbiri prosojnih materialov, čipke, cvetličnih vezenin in živalskih motivov. Prevladujoče barve so odtenki mandlja in črna barva s kontrastnimi barvnimi detajli.

Zeleno zaupanje izraža poklon barvam in vonjavam narave. Za poudarjanje romantičnega značaja so perilo in oblačila okrašeni s čipko in kontrastnim cvetličnim vezenjem. Barvna lestvica obsega ogljeno sivo, pudrasto rožnato, lila in odtenek akvamarin.

Tema Fleur du Ma vas bo navdušila s skrivnostnim in pravljičnim vzdušjem. Oblikovalci so veliko pozornosti namenili izrezom in oblikam perila ter detajlom, kot so čipke na naramnice, ki še dodatno polepšajo mistično zgodbo kolekcije.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Nedrček Yamamay
29,95 €
Jutranja halja Yamamay
59,95 €
Spalna srajca Yamamay
35,95 €
Spodnje hlače Yamamay
16,95 €
Nedrček Yamamay
29,95 €
Spodnja majica z naramnicami Yamamay
19,95 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Yamamay
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno