Nad kozmetiko Gamarde navdušene tudi slovenske vplivnice

Kozmetični oddelek Name je bogatejši za edinstveno francosko kozmetično blagovno znamko Gamarde. Zakaj edinstveno? Ker blagovna znamka Gamarde edina ponuja dermatološko in hkrati 100 % organsko kozmetiko. O njenih blagodejnih in izjemnih vplivih na kožo so se na predstavitvenem dogodku v pritličju Name, kjer so goste pozdravili s penino in jagodami, seznanile tudi povabljene lepotne urednice in številne vplivnice. Po nagovoru in dobrodošlici je sledila kratka, a strokovna predstavitev vseh linij, ki jih zajema blagovna znamka Gamarde. Od čistilcev, izdelkov za nego občutljive kože, nagnjene k atopijskemu dermatitisu, do rešitev za suho kožo, izdelkov, ki spodbujajo procese obnavljanja kože, izdelkov za nego zrele kože pa vse do moške nege, 100 % naravne zaščite pred soncem ter otroške nege in izdelkov za učvrstitev kože na podlagi kofeina.

Obiščite oddelek kozmetike v Nami ter se tudi vi seznanite z najnovejšo pridobitvijo, ki svet organske in dermatološke kozmetike na podlagi termalne vode Gamarde-les-Bains, odkrite pred 600 leti, navdušuje od leta 2006.


Naslovna fotografija: Gamarde
Fotografije: Gamarde
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno