Na silvestrovo oblecite rdeče spodnje perilo

Medtem ko ima vsaka država svoje novoletne tradicije in običaje za srečo, obredi nekaterih kultur segajo več sto let nazaj, med njimi tudi tradicija nošnje rdečega spodnjega perila na silvestrovo. V Italiji nošenje rdečega spodnjega perila zagotavlja srečo in uspeh v prihodnjem letu. Po španski tradiciji pa naj bi nošenje rdečega prazničnega spodnjega perila začinilo vaše ljubezensko življenje.  Rdeča barva predstavlja strast, kri, zdravje in življenje samo. Ob tem velja pripomniti, da mora biti rdeče spodnje perilo darilo, kar pomeni, da ‘uroki’ ne bodo delovali, če ga kupite sami. Prav tako mora biti to novo spodnje perilo, ki ga boste prvič oblekli prav na silvestrovo. Torej morate svojemu spodnjemu perilu, če želite pregnati smolo in si v prihodnjem letu zagotoviti zadovoljstvo in srečo,  posvetiti malo več pozornosti oziroma obleči rdeče spodnje perilo. Tako ženske kot moški.

ZANJO

ZANJ

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Spodnje hlače Etam
12,99 €
Nedrček Etam
35,99 €
Pajac Yamamay
39,95 €
Spodnje hlače Benetton
12,95 €
Nedrček Yamamay
29,95 €
Spodnje hlače Triumph
27,99 €
Nedrček Palmers
59,99 €
Spodnje hlače boxarice Yamamay
14,95 €
Spodnje hlače boxarice Benetton
15,95 €
Spodnje hlače boxarice Fila
10,90 €
Spodnje hlače boxarice Skiny
22,99 €
Spodnje hlače boxarice Calvin Klein
42,90 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Etam
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno