MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Mutsy je nazaj v Baby Centru

Ja, prav ste prebrali … ikonična nizozemska blagovna znamka Mutsy se vrača v Baby Center.
S svojimi dizajnerskimi vozički, ki združujejo inovacijo in trajnost, Mutsy ponovno zaseda svoje mesto v naši ponudbi, pripravljen osrečiti veliko staršev in otrok.

Mutsy že od svojega začetka leta 1937 neprestano dokazuje svojo zavezanost k inovacijam in dizajnu. Značilna je njihova predanost detajlom, ki resnično naredijo razliko v vsakdanjem življenju družin. Mutsy razume, da so prav te “majhne stvari” ključne za ustvarjanje izdelkov, ki ne samo da olajšajo, ampak tudi obogatijo družinsko življenje.

Mutsyjevi vozički so razviti za tiste, ki cenijo edinstvenost in inovativnost, za tiste, ki iščejo kombinacijo luksuza in pametnega dizajna ter si želijo prispevati k boljšemu svetu. Če iščete kakovost, ki podpira tako brezskrbne sprehode kot pametno prihodnost, potem bo Mutsy prava izbira za vas.

V naši ponudbi najdete modele, kot so Nio, Evo, Nexo in Flow. Prav vsi modeli so elegantni, udobni in kompaktni, a hkrati vsak model prinaša posebno zgodbo in inovacije, zasnovane za sodobne starše in njihove malčke.

Obiščite nas in odkrijte, zakaj je Mutsy znova osvojil srca staršev po vsem svetu. Vabimo vas, da si v naših trgovinah ali na naši spletni strani ogledate najnovejšo kolekcijo in izberete voziček, ki najbolj ustreza vašemu življenjskemu slogu. Dobrodošel nazaj, Mutsy!

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Baby Center
Lektorirala: Melanija K. Matoh

Za več informacij pokličite oddelek Baby Center, na telefonsko številko (01) 546 64 24 ali 051 487 945 ali nam pišite na pe56@babycenter.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno