Kdo bi si mislil, da bo letošnja moška moda tako barvita?

Ko sem se med tednom moške mode (Milano Moda Uomo) večkrat sprehajal po Milanu, sem vedno zavil na razvpito modno ulico Montenapoleone. Največkrat sem postal pred izložbo znamke Etro. Vsakokrat sem se čudil, kako lahko oblikovalci in snovalci te znamke tako dobro združijo različne vzorce, potiske, predvsem pa barve v unikatno modno celoto. Moški v njihovih oblačilih je res nekaj posebnega, saj odraža poseben slog oblačenja in drugačno osebnost.

Siva, črna in rjava oblačila lahko moški potisnejo v kot garderobne omare in si privoščijo barve – rumeno, oranžno, zeleno, opečnato rdečo, olivno zeleno …Znamka G-Star se je spet odločila za vojaške barvne tone oblačil, pri Espritu so za eno od barv za jesen in zimo izbrali opečnato rdečo, trendovski Antony Morato pa je šel najdlje s kričečo rumeno barvo, ki je s črno nadvse udarna kombinacija. Barve močerada so letošnji modni hit, zato moški, ne bodite zadržani pri izbiri rumene barve, še posebej, če želite modno izstopati.

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Profimedia

Pulover S.Oliver.
29,99 €
Pulover S.Oliver.
49,99 €
Športni pulover Superdry.
99,99 €
Plašč Didriksons.
280 €
Pulover Esprit Casual.
49,99 €

Aktualno