Moški v barvah

Narava se prebuja, prišla je pomlad. Končno! Nisem zimski človek, ne maram preveč težkih oblačil. Temne barve, modro in črno, imam sicer rad, ampak spomladi in poleti je čas za svetlejše barve in tone, za več radosti v oblačenju.

Seveda črna tudi spomladi in poleti ne izgine iz kolekcij luksuznih znamk in nizkocenovnikov, a narava je tista, ki narekuje barvni ritem. Letos bodo barve precej opazne, denimo rumena, oranžna, opečnata, zelena, svetlo modra, tudi rdeča, a te barve bo manj kot lani. Letos so si oblikovalci za moške omislili tudi veliko bele barve, modre in barve zemlje (Emporio Armani) ali veliko odtenkov bež barve in svetlo sive ter gozdne zelene (Canali).

Sodobni moški se že kar nekaj časa zavedajo, da ne obstajajo samo siva, rjava, temno modra in črna barva. Čedalje pogosteje tudi oni izbirajo barve, tudi rumeno, oranžno, celo rožnato, ki je bila še ne dolgo nazaj pri slovenskih moških malodane tabu. In mimogrede: letos so močne barve med drugim zastopane v kapah (denimo G-Star) in tudi spodnjem perilu (Schiesser).

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer ga lahko tudi kupite, če je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Jakna Strellson
249,00 €
Suknjič S.Oliver
139,99 €
Pulover Antony Morato
119,90 €
Dolge hlače S.Oliver
59,99 €
Pulover G-Star
89,95 €
Srajca kratek rokav S.Oliver
39,99 €
Majica kratek rokav North Sails
45,00 €
Majica kratek rokav North Sails
45,00 €
Superge Lumberjack
136,50 €
Kapa G-Star
35,00 €
Pižama zgornji del kratek rokav Schiesser
34,95 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno