Športno in modno v aktivno pomlad

Ko pride pomlad niso samo ženske tiste, ki se ukvarjajo z misliimi o popolni postavi za spomladanski in poletni čas, ko smo oblečeni manj in se bolj vidi naše telo. Že nekaj časa se pospešeno s svojo telesno podobo ukvarjajo tudi moški.

In ker jim ni vseeno, kako izgledajo, jim je mar tudi, kako so oblečeni, ko krepijo svoje telo. Za letošnjo modno pomlad je očitno, da je zelo barvita. Šporna oblačila in tista za prosti čas so rumena, zelena, modra, rdeča, opečnata, vijoličasta in seveda tudi bela.

Športno-modna oblačila so nadvse udobnih krojev, nekatera (denimo G-Star in Iceplay) tudi rahlo ‘oversized’. Športne kratke hlače so letos tudi malo daljše, do kolen, v njih bodo moški, ki jih zanima športna moda, še posebej trendovski. Kape s ščitom, denimo, so letos v prav vseh barvah, športni copati pa beli, veliko jih je v bež in svetlo modri barvi, pa oranžni, opečnati in temno zeleni, opazno manj pa je črne barve.

Še naprej pa ostajajo ‘in’ polo majice (recimo s.Oliver, Selected, Fred Perry) in hoodyji (puloverji s kapuco), denimo znamke G-Star, Iceplay ali s.Oliver.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer ga lahko tudi kupite, če je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Jakna Didriksons
200,00 €
Pulover G-Star
89,95 €
Pulover Selected
59,99 €
Kratke hlače Iceplay
130,00 €
Pulover Iceplay
170,00 €
Športne hlače G-Star
89,95 €
Polo majica kratek rokav S.Oliver
29,99 €
Superge Karl Lagerfeld
269,95 €
Superge Lumberjack
136,50 €
Pokrivalo Esprit Casual
29,99 €
Set nogavic Burlington
18,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno