Moški, pripravite se na modno pomlad

Pomladi smo že tako blizu, da jo lahko skoraj otipamo. Plastenje oblačil se zmanjšuje, čedalje manj jih bomo potrebovali, da nam bo dovolj toplo.

Kaj naj moški izbere za krajše prehodno obdobje med pozno zimo in zgodnjo pomladjo, da bo moden in da se bo v oblačilih dobro počutil? Ker je pomlad tudi vremensko muhasta, predlagam dežni plašč (trenčkot) v črni, temno modri ali svetlo rjavi barvi (denimo Digel), tanjše (črtaste) pletene puloverje (na primer s.Oliver, Selected), chino hlače v različnih barvah (AX), letos so namreč modne tudi barve pastelov in zemeljske barve, poleti pa bela, ter večne kavbojke.

Bela ali modra srajca je skoraj vedno obvezen del garderobe (še posebej za poslovne moške), prav tako kakovostna usnjena jakna v temnejših barvah, prehodne športne jakne (recimo Colmar) tajlirani suknjiči (s.Oliver), trendovske jopice z zadrgo (AX) in usnjeni ali športni čevlji (Digel, Gant).

Med modnimi dodatki pa seveda (črna) sončna očala in igrive barvne nogavice.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Prehodna jakna Colmar
379,99 €
Suknjič S.Oliver
159,99 €
Športni pulover z zadrgo S.Oliver
79,99 €
Jakna AX
260,00 €
Chino hlače S.Oliver
59,99 €
Dolge hlače AX
155,00 €
Pleten pulover S.Oliver
49,99 €
Srajca dolg rokav Olymp
69,95 €
Superge Gant
145,50 €
Sončna očala Selected
29,99 €
Nogavice Ted Baker
13,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Arhiv Nama

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno