Moški, nega kože je tudi pozimi pomembna

Moški s(m)o pri kozmetiki malo zagonetnejši od žensk. A tudi to se je v zadnjih letih spremenilo, predvsem zato, ker obstaja čedalje več izdelkov, namenjenih samo moškim.

Kaj potrebujemo? Predvsem izdelke za čim manj suhe kože. Torej kremo za roke, kakovostne gele ali mila za prhanje, šampon, kremo ali gel za britje, kremo ali vodico po britju, deodorant, pa vsaj eno toaletno vodo ali parfum. Moški, ki redno skrbijo za stopala, seveda ne ‘preživijo’ brez kreme za noge oziroma stopala.

Krema za roke naj bo srednje mastna, če vsebuje karitejevo maslo, še toliko bolje. Geli in mila so tudi lahko srednje mastna, če vsebujejo mandljevo olje, bo to pika na i. Šamponi so najboljši tisti, ki preprečujejo prhljaj, kreme ali geli za britje pa so še posebej prijetni, če imajo med sestavinami aloe vero. Deodorant naj deluje čim dlje, predvsem pa naj ne pušča madežev na oblačilih.

Dišave? Jeseni in pozimi priporočam močnejše vonje, obstojnejše, s sestavinami, kot so poper, tobak, ambra, cedrovina, patčuli …

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Krema za roke Uriage
8,99 €
Krema za nego obraza Biotherm
89,00 €
Parfumska voda Bottled united HB Boss Bottled
78,71 €
Deodorant Uriage
14,98 €
Gel za prhanje Atelier Rebul
18,00 €
Gel za prhanje Atelier Rebul
14,00 €
Gel za obraz Gamarde
12,95 €
Black Juniper losjon za po britju L’Erbolario
20,50 €
Krema za nego obraza Apivita
44,90 €
Krema za nego obraza Nuxe
40,30 €
Black juniper pena za britje L’Erbolario
12,59 €
Krema za nego obraza Gamarde
17,95 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: SVR

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno