Moški po zadnjih modnih zapovedih

Trendi za pomlad/poletje 2022 niso pretirano radikalni. Če se denimo ozremo po luksuznih modnih znamkah, lahko hitro sklenemo, da se za moške spet vrača rahlo retro stil (polo rebraste majice s kratkimi rokavi in gumbi po vsej dolžini), barve so zelo udarne (močno rdečo ima recimo v ospredju znamka Etro), prevladovale bodo električna modra, oranžna, močna zelena.

SPLETNI NAKUP

Moški, ki budno spremljajo trende, bodo letos spomladi in poleti nosili tanjše jopiče bomber, veliko jeans hlač in krajših jeans jakn, predvsem v temnejši modri in svetlo, rahko sprani modri barvi. Hlačnice bodo imeli kar nekajkrat zavihane. Še vedno si bodo oprtali nahrbtnike dinamičnih oblik ali precej velike platnene ali usnjene t. i. tote bage (lahke vrečaste torbe).

SPLETNI NAKUP

Tisti moški, ki posebej radi modno izstopajo, bodo poleg zelo barvitih oblačil in trendovskih krojev (širša ramena na jaknah in suknjičih), okrog vratu nosili tudi debelješe kovinske verižice.

SPLETNI NAKUP

Jakna G-Star
129,95 €

Pulover Antony Morato
99,00 €

Športni pulover G-Star
109,95 €

Jeans hlače G-Star
129,95 €

Majica kratek rokav G-Star
39,95 €

Majica kratek rokav Fred Perry
79,90 €

Nahrbtnik G-Star
129,95 €


Naslovna fotografija: Profimedia

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno