MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

K moškim modnim kopalkam sodijo tudi trendovske japonke in pisane brisače

Če bolj bradati moški nikakor ne gredo iz mode, pa je sprva kazalo, da bodo (košate) brade muha enodevnica, tudi daljše boxer kopalke zlepa ne izginejo z modnega prestola.

Lani in predlani je bilo opaziti več slip kopalk, a letošnje poletje so vnovič v ospredju boxer kopalke. Barve so nadvse živahne, veliko je rožnate, rdeče, modre, pa tudi zelo pisane, potiskane kopalke so dober modni izbor za moške. Pri športnih kopalkah je še vedno v ospredju znamka Speedo in za plavanje so še vedno najboljše njihove slip kopalke.

Že več sezon so tudi pri moških priljubljene japonke, najpogosteje v črni in modri barvi, letos je tudi pri japonkah barvna paleta živahna; od rumene, zelene, oranžne (recimo Ipanema) do bele, rdeče in vijoličaste.

K opaznim kopalkam in modnim japonkam ter natikačem pa pritičejo še pisane plažne brisače: pri znamki Emporio Armani so med drugim zasnovali udarno rdečo brisačo, ob kateri noben moški ne more ostati neopažen. Vsako leto bolj so priljubljene tudi črtaste brisače (denimo Benetton) in brisače z resicami v pastelnih barvah.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Majica kratek rokav Emporio Armani
65,90 €
Majica kratek rokav S.Oliver
25,99 €
Kratke hlače Colmar
99,99 €
Kratke hlače G-Star
69,95 €
Kopalke Emporio Armani
65,90 €
Kopalke Karl Lagerfeld
91,00 €
Kopalke Calvin Klein
69,90 €
Kopalke Speedo
39,00 €
Kopalke Schiesser
49,95 €
Japonke AX
49,99 €
Japonke Ipanema
26,00 €
Japonke Ipanema
26,00 €
Kapa Salsa
25,95 €
Brisača Benetton
35,95 €
Brisača Emporio Armani
87,90 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Emporio Armani

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno