Moški hrepenijo po Calvin Klein spodnjicah in kopalkah

Nekaj desetletij je že minilo, odkar je igralec Mark Wahlberg v Calvin Klein spodnjicah poziral na velikem svetlobnem panoju na znamenitem Times Squaru v New Yorku. Ni trajalo dolgo, da so mladi in nekoliko manj mladi moški nadvse zapopadli te spodnje hlače. Vsi so hoteli in morali imeti spodnjice Calvin Klein.

In fantje se še danes zelo potrudijo, da jim iz kopalk gledajo spodnjice Calvin Klein, ker ta trend presenetljivo še kar traja. Ni kaj, priznam, tudi sam sem moral nositi Kleinove spodnje hlače in občutek ni bil slab. So kakovostne, mehke in udobne. 

Nič drugače ni s kopalkami Calvin Klein. Všeč mi je, da ima ta znamka v naboru tudi različne modele slip kopalk, pa tudi, da so te zelo živopisane in iz materialov, ki se hitro posušijo.

In še nekaj: pri znamki Calvin Klein hitro menjajo kreativne direktorje in zadnja, ki je prišla na to prestižno mesto, je oblikovalka Jessica Lomax, ki je napovedala, da bo šlo oblikovanje za to znamko v smer sodobnega minimalizma.

SPLETNI NAKUP

V času sezonskih popustov lahko izbane izdelke znamke Calvin Klein nakupujete tudi do -30 % ugodneje.

SPLETNI NAKUP

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Naslovna fotografija: Profimedia

Aktualno